Badeværelse

Lad en brusevæg fremhæve den flotte arkitektur

Et badeværelse kan være helt vildt fedt, hvis man bruger der rigtige materialer. Vil man lave et stilrent og tidssvarende badeværelse, kan man passende bruge nogle flotte mørke klinker, mosaik fliser og en diskret spartel til at få hele rummet til at se meget flydende og elegant ud. Hvis man vælger denne løsning, er der dog en ting, der kan være afgørende for, om stilen i sidste ende bliver ført ud i virkeligheden og udført som den skal. Badeværelsets finish ligger nemlig ofte i brusevægge, og det kan betyde meget, hvilke du vælger.

Brusevæggens materiale kan være altafgørende

Glas brusevæg i et flot badeværelse

Der er nemlig en helt række no-go’s, når man skal vælge den bruseafskærmning, man vil bruge til brusekabinen. Disse gælder specielt, hvis man har valgt de lækre materialer til resten af rummet og for eksempel har bygget flotte klinker i rummet. Her kommer en række af dem:

  • Brug ikke en bruseafskærmning af plastik

Der er en lang række grunde til, at plastikafskærmninger kan blive et mareridt i badeværelset. Først og fremmest kan de enten skygge eller skærme for de flotte materialer, der ellers er i rummet. Dernæst kan de være svære at rengøre, specielt hvis de ikke har den rigtige pasform i forhold til kabinen.

  • Brug ikke materialer til din brusevæg, der ikke er gennemsigtige

Selvom det kan være fristende at finde en bruseafskærmning, der er lavet af rå materialer som for eksempel træ eller forskellige former for sten, så skærmer de for de flotte materialer, der ellers er i rummet. Denne udfordring kan løses ved istedet at vælge en glasvæg til dit bad.

Brug en brusevæg i glas og vis de flotte materialer frem

Finder du i stedet en flot og gennemsigtig brusevæg i glas, kan du vise de flotte materialer i badeværelset frem, ligesom du også vil opleve, at der vil være meget mere rummeligt i dit badeværelse. Samtidig kan det også være en fordel, når det kommer til rengøring og generel vedligeholdelse.

Del dette: