Møbler

Indbyggede garderobeskabe skaber rum

Uanset om der er få kvadratmeter at gøre med, eller om man blot gerne vil have en rummelig bolig, kan det gør utroligt meget, hvis man får skabe til tøj, bøger og alt andet, man skal have opbevaret, indbygget i ens hjem. Det kan enten allerede ske, når man skal tegne hjemmet, eller når hjemmet allerede er bygget. Der er muligheder for at ændre på pladsen, uanset hvor i processen, man er.

Garderobeskabe som en del af arkitekturen

Solide garderobeskabe i tøjbutik

Hvis du skal til at tegne og bygge dit hus, kan de være en fordel allerede her at tænke på de garderobeskabe, du skal have bygget ind i væggen, så din garderobe ikke skal fylde for meget. Her kan man med fordel lave løsninger, der er bærende, således at man altså finder skabe, der er solide nok til at fungere som væg. Det vil betyde, at man benytter den plads, man har, fuldstændig optimalt.

Ydermere kan garderobeskabet også være indbygget som rumdeler, hvor man altså både har et garderobe skab i soveværelset, mens man for eksempel har et opbevaringsskab til kontoret. Denne løsning er specielt populær, hvis man har en lejlighed, hvor man arbejder hjemmefra.

Eksemplet med garderobeskabet, der kan opdele to rum, er et af dem, som man også kan benytte sig af, hvis man allerede har fået bygget sin ejendom, og det altså er for sent at indarbejde skabe i de originale tegninger.

Om man ønsker at anvende solide garderobeskabe i stål der ofte er billige, eller skabe indbygget i facaden, er den bedste løsning altid at konferere med de mange eksperter, der er i butikkerne. Man kan enten ringe og derefter bestille over nettet eller tage ud i en fysisk butik. Her er det selvfølgelig en fordel at have styr på mål, vægt og materiale for den væg, der skal erstattes af et skab.

Del dette: