Badeværelse

Gulvafløb: Nu har du endelig flere valgmuligheder

Gulvafløb - Linjeafløb og hjørneafløb

Gulvafløb – Nye hjørne og linjeafløb giver nye muligheder

I mange år har det været nemt at vælge det rette gulvafløb til badeværelset. Der har nemlig ikke været ret mange valg, som man har stået overfor. Det skyldes, at der primært bare har været et enkelt afløb, og det var det. Men sådan er det ikke længere.

Flere og flere boligejere gør nemlig brug af nye valgmuligheder på markedet. Det er primært nye gulvafløb som hjørneafløb og linjeafløb, der vinder frem, og det er der flere forskellige årsager til.

Producent på de nye gulvafløb er bl.a. unidrain og afløbene kan ligeledes købes hos forskellige forhandlere rundt om i landet eller på nettet. På unidrains egen hjemmeside kan du se de nye hjørneafløb og linjeafløb samt finde udstillinger i dit nærområde, hvor du kan opleve produktet i praksis.

Derfor er de nye gulvafløb smartere end det traditionelle

I mange år har det været ganske simpelt, når man skulle vælge det rette gulvafløb. Der fandtes kort sagt ikke særlig mange valgmuligheder og det var derfor en firkantet rist, som vi kender den, der dominerede i de danske badeværelser. Men nu er der, endelig, kommet nye muligheder, der har smarte fordele:

  • Det traditionelle gulvafløb bliver langsomt erstattet af hjørneafløb og linjeafløb
  • De er smarte, fordi de passer bedre ind i forskellige former for baderum
  • En tommelfingerregel siger, at hjørneafløb passer bedst i et trekantet baderum, mens linjeafløbet er bedre i kvadratisk formede baderum.
  • De nye gulvafløb er nemmere at ”gemme væk”, hvilket gør hele badeværelset pænere.
  • Der er i højere grad blevet lagt væg på designet, hvor gulvristen kan have forskellige mønstre.

De nye afløb er altså simpelthen mere praktiske. Og som så meget andet her i 2016, så handler det også om udseende. Der er nemlig ingen tvivl om, at udseende sjældent har betydet så meget i danskernes hjem, som det gør det nu. Man ved dog også, at når det kommer til et rum som badeværelset, så er det vigtigste, at tingene fungerer. Det praktiske element skal have førsteprioritet, for ellers er det lige meget, hvor pæne tingene er. Det tyder på at kunne være derfor, at disse nye gulvafløb vinder frem. Fordi de netop formår at kombinere det praktiske med det æstetiske, hvilket boligejerne ser ud til at have manglet i flere år.

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *