Badeværelse

Giv dig selv et nyt badeværelse i julegave

Nyt badeværelse - klinker, gulvafløb og brusevæggeDet er det perfekte tidspunkt at bygge et nyt badeværelse. Det er måske let at sige sådan, hvis du hører det fra en af de danske forhandlere. Men netop nu er den danske badeværelsesmode mere trendy end nogensinde før, og derfor kan det måske være det rette tidspunkt at investere i. Flere ting peger på, at det netop er nu, du skal investere i et splinternyt badeværelse. Og her er der masser af designmuligheder, både når det kommer til valg af klinker, gulvafløb og brusevægge.

  • Danske badeværelseshuse har opfundet fede gulvafløb, der er meget trendy i udlandet
  • Badeværelsesvægge i glas er ikke kun blevet moderne, de er også blevet billige, og derfor kan man billigt skabe et fedt nyt badeværelse
  • Hvidevarer kommer ofte på tilbud i julesæsonen

Sådan kan du lave et nyt badeværelse

Når først du har fundet ud af, at det er den rigtige sæson at indkøbe effekterne til badeværelset, skal du til at overveje, hvordan du vil indrette det. Her kan man starte med gulvafløbet.

Det, der har gjort de danske afløb så moderne, er, at man har formået at skjule dem godt. Derfor skal du fokusere på, hvordan du bedst muligt skjuler dit gulvafløb, når du køber det, hvilket bl.a. kan gøres med et hjørne- eller linjeafløb. Med et linjeafløb ligger gulvafløbet helt op af væggen. Derefter kan du vælge en afløbstype, der nærmest ligner en linje fuge i gulvet. Med den rette løsning kan der skabes et rigtig godt og pænt finish, der falder i stil med de andre elementer på badeværelset.

Det kan for eksempel værre brusevægge af glas, som også er meget moderne for tiden. Disse kan skabe et mere rummeligt og luftigt rum, som også bliver meget mere lyst. Derudover får man også meget lettere ved det praktiske, som når man for eksempel skal gøre rent på glaspladen. Overordnet set peger både det praktiske, det designmæssige og det økonomiske på, at det er et godt tidspunkt at bygge et fedt badeværelse.

Del dette: