Badeværelse

Din brusevæg skal matche husets stil

Når man skal ud og købe ind til badeværelset, er det vigtigt, at man er bevidst om, at det man køber, passer godt ind i den ramme, der er i boligen. Når man kigger på badeværelset, kan der være mange ting, der afgør, hvad man skal vælge af interiør. Skal man have en væg til bruseren, kan man for eksempel kigge på, hvilke materialer, der er i badeværelset, ligesom man kan kigge på, hvilket materiale det nye interiør skal være lavet af for at passe ind i den ramme, der er i designet.

Moderne eller klassisk brusevæg

Brusevæg i glas til klassisk eller moderne badeværelse

Når det kommer til at vælge brusevæg, kan man med fordel kigge på, hvad man skal købe for at ramme den tendens, der er i badeværelset. Er badeværelset indrettet meget moderne, altså med mørke klinker og træprodukter, kan man med fordel matche den stil med en glasvæg til bruseren, der både sørger for at holde designet og arkitekturen i rummet moderne, mens det også skaber en meget rumlig stemning i rummet.

Har man et mere klassisk badeværelse, skal man ud og kigge efter et mere klassisk materialebrug. Her er klinker naturligvis en god ide, og det er også muligt at lave indhug i væggen, der på god vis kan imitere en brusevæg. Her vil det typisk være lavet af marmor. Selv i det tilfælde er det dog oplagt også at bygge en brusevæg i glas, således at man kan holde vandet fra bruseren ude, men stadig beholde det overblik, der ellers ville være i badeværelset.

Der er selvfølgelig forskel på, hvordan man skal behandle sin brusevæg, alt efter om den er indrettet på en moderne eller klassisk måde. Her er bestemt rengøringen forskellig, og man skal altså overveje, hvad man er villig til at gøre for at holde sit badeværelse rent.

Se også denne flotte brusevæg i glas: www.unidrain.dk/produkter/glassline/

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *