Algebehandling

Algebehandling kan beskytte din boligs fliser og terrasse

Alger på fliser ødelægger din boligs arkitektur.Næsten alle danske boligejere deler samme mareridt: Fliserne på terrassen rammes af alger på et eller andet tidspunkt. Med det svingende danske klima, er det nærmest umuligt at undgå at dine fliser på et eller andet tidspunkt bliver ramt af alger, mos og andet ukrudt. En algebehandling er en rigtig god løsning hvis du allerede er ramt.

Dine fliser er specielt udsatte, hvis de befinder sig i skyggebelagte områder. Der skal nemlig sol til, hvis man skal undgå at blive ramt af de irriterende grønne belægninger, som både er beskæmmende for dine øjne og flisernes levetid. Grundet det skiftende vejr med både sol og regn, er det tæt på umuligt at undgå at fliserne bliver omringet af fugt, som netop er den grundlæggende præmis for at alger kan vokse frem.

Sådan bekæmper du algebelægninger på fliser og terrasse med en algebehandling

Her er tre gode råd:

  • En algebehandling nedbryder algernes rødder og sørger for, at de giver slip på den ramte overfalde
  • Behandlingen minimerer chancen for, at alger bliver et problem i fremtiden
  • Vind og nedbør vil sørge for, at det resterende algemateriale skylles væk

Inden du bliver helt fortvivlet over udsigten til at skulle bøvle med alger og grønne belægninger resten af livet som boligejer, kan du berolige dig selv med, at der findes en løsning.

Får man renset sine fliser i tide, undgår du altså at skulle til at rense hver enkelt flise i fremtiden. En algebehandling går ud på, at man behandler fliserne med et miljøkendt algebekæmpelsesmiddel som sørger for, at rødderne på alger og mos giver slip i flisernes overflade og dør. En algebehandling virker med det samme, men det fulde resultat ses først efter lidt tid. Det skyldes, at de sidste rester af de grønne belægninger automatisk fjernes af regn og vind.

Undersøg om du har brug for algebehandling af fliser her

Del dette:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *